Dags att bygga lite

Jag har haft en dröm länge: Att bygga mitt eget cigarrum någonstans i huset. Ett rum dit jag kan dra mig tillbaka och kontemplera över livet och där jag kan samla mina cigarrer och cigarr-prylar. Nu har jag bestämt mig för att kapa en del av vårt långa garage i källarvåningen och starta mitt drömbygge.

Byggmaterial
Byggmaterial

Det kommer att bli en ny vägg med leca-block och en gammal ytterdörr som jag fått av en kompis. I och med att det här är en del av huset som ligger under jord och att det därför färdas en hel del fukt i väggarna, skall jag inte ha organiska material i väggar eller golv, så idag plockade jag även upp klinkers.

Rummet kommer att bli lite under 8m² och jag har redan en fläkt på plats som suger ut 360m³ luft på en timme. I princip skall all luft i rummet tömmas var 5’e minut. Borde se till att det inte blir för rökfyllt även om vi sitter tre-fyra personer och puffar. Det går att köra fläkten på halvfart också om jag är ensam..

Blir tyvärr inte klart tills Oscars-galan som jag hoppats på.. Men å andra sidan kan jag inte heller sitta hela natten och se på den som jag brukar göra, då jag inte har tid att sova bort måndagen i år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: